FAQ/VGV

Veel gestelde vragen

Als een product voor 3 uur is besteld dan verzenden wij het dezelfde dag nog. De levertijd hangt dan af van de verzendmethode, gemiddeld is dit 1 a 2 dagen.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop je de goederen ontvangen hebt, of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. Je dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Vlaardingweg 62, 3044 CK Rotterdam

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering. Bekijk de voorwaarden om een artikel te kunnen retourneren.

Je kunt ons op bereiken via e-mail info@urbankr8.com

Ja, wij ondersteunen betalingen met iDEAL. 

Neem even contact op met ons en dan controleren we de status van je waardebon. Dit kan via ons mailadres: info@urbankr8.com

Winkelwagen